Meedoen

Houdt u van zingen/acteren?

Bel Canto is altijd op zoek naar enthousiaste zangers voor alle stemtypen om het koor te versterken. Alle leeftijden zijn welkom. Houden van zingen  en opera is het bindende element, mét de inzet om gezamenlijk een muzikaal product uit te voeren dat klinkt als een klok.

Het koor telt circa 50 leden. Beschikken over een geschoolde stem is een aanbeveling maar zeker geen vereiste voor het lidmaatschap. Veel koorleden nemen zangles of hebben dat gedaan, anderen ontlenen weer hun ervaring aan de wekelijkse repetities o.l.v. Marco Bons en de zangpedagoge.

Waar vindt u ons?

Elke dinsdagavond repeteert het koor van 20.00 tot 22.15 in het gebouw de Abeel in IJmuiden. Leden komen uit o.a. uit Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Velserbroek en elders uit Kennemerland.

Een nieuw koorlid.

Voor elke stemsoort kent het koor een gastvrouw of gastheer. Deze gastvrouw of heer maakt u wegwijs, zorgt dat u de juiste muziek heeft en stelt u voor aan de andere koorleden. Voor al uw vragen kunt u bij hem of haar terecht waardoor u zich welkom en snel thuis voelt bij Bel Canto!

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden, aarzel niet en kom een keer kijken, luisteren of misschien al meedoen bij een repetitie op dinsdagavond vanaf 20.00 uur tot 22.15 uur in gebouw De Abeel, Abelenstraat 1 (zijkant schouwburg, eerste zijstraat links) in  IJmuiden.
Vragen?  U kunt contact opnemen met onze secretaris secretaris@operakoorbelcanto.nl